Μασάζ- Ευεξία

mazazΤο μασάζ είναι «δώρο» χαλάρωσης και ευεξίας σε κάθε κουρασμένο σώμα, κυρίως σε κακοπαθημένους αυχένες και σπονδύλους, από την πολύωρη καθιστική δουλειά στο γραφείο, μπροστά στον υπολογιστή.
Κάθε γυμναστήριο που σέβεται τον εαυτό του, κάθε ξενοδοχείο που διαθέτει στοιχειωδώς οργανωμένο spa, προσφέρει τη δυνατότητα μασάζ στους πελάτες του, ενώ οι μειωμένες τιμές συνεδριών από πολλούς επαγγελματίες χαρίζουν την πολυτέλεια ενός μασάζ στο σπίτι. Θεραπείες για τον πονοκέφαλο, την ημικρανία, τη δυσμηνόρροια, όλες τους βασισμένες σε τεχνικές των χεριών, έχουν κατακτήσει ακλόνητη θέση στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Και όχι αδίκως, αφού ανακουφίζουν, καταπραΰνουν, αναζωογονούν.
Shiatsu
Κακή στάση του σώματος, έντονο πιάσιμο στον αυχένα; Το shiatsu ρυθμίζει τη φυσιολογική ροή της ενέργειας, με τη χρήση ποικιλίας τεχνικών – όπως μαλάξεις, διατάσεις, πιέσεις με τα δάχτυλα – σε όλο το σώμα. Ο ειδικός στοχεύει στη χαλάρωση των μυών στο σημείο όπου προκαλείται ο πόνος: αποκαθιστά τη ροή της ενέργειας σε συγκεκριμένα κανάλια (μεσημβρινούς) με πιέσεις, κάνοντας ελαφριές διατάσεις, αλλά και ελαφριές περιαγωγές. Αν το πρόβλημα είναι προσωρινό, και δεν αποτελεί χρόνια πάθηση, μία – δυο συνεδρίες θεωρούνται αρκετές.
Thai μασάζ
Η καλύτερη λύση για μυοσκελετικά προβλήματα, ρευματικούς πόνους, αλλά και πεπτικές διαταραχές ή προβλήματα εμμήνου ρύσεως. O θεραπευτής κινεί, χαλαρώνει, τεντώνει τις αρθρώσεις και τους μυς, ξεκινώντας από τα πόδια, με κατεύθυνση προς τα πάνω. Επικεντρώνεται στην πλάτη και στην περιοχή παραπλεύρως της σπονδυλικής στήλης. Μόλις οι μύες ζεσταθούν και χαλαρώσουν, βελτιώνεται η στάση του σώματος. Kάθε συνεδρία διαρκεί από 1 ώρα και 15΄ μέχρι 1½ ώρα, ενώ ο αριθμός των συνεδριών ποικίλλει ανάλογα με το πρόβλημα.
Rejuvena
Ιδανική τεχνική για την καταπολέμηση του πονοκεφάλου. Επηρεάζει θετικά τη ροή ενέργειας στο σώμα και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, προσφέροντας ευεξία και ανακούφιση από ενοχλήσεις στο κεφάλι. Παράλληλα, έχει αποτοξινωτική δράση, καθώς λειτουργεί μέσω του λεμφικού συστήματος. Ο ειδικός εστιάζει σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου, στα μάτια, τους κροτάφους, το μέτωπο και το λαιμό, επιχειρώντας απαλές κινήσεις με τις άκρες των δακτύλων. Στόχος, είναι να απεμπλακεί η συσσωρευμένη ένταση. Στην περίπτωση που παρακολουθήσετε τις επισκέψεις που απαιτούνται, θα διαπιστώσετε ότι σε καθεμία ο ειδικός επικεντρώνεται σε διαφορετική περιοχή του προσώπου. Kάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 1 ώρα.
Pεφλεξολογία
Βάλσαμο για τη δυσμηνόρροια, αλλά και για οσφυαλγίες, ισχιαλγίες, αθλητικές κακώσεις. Ο θεραπευτής ασκεί πίεση σε συγκεκριμένες περιοχές των άκρων, κυρίως των κάτω, οι οποίες και «αντανακλούν» σε ζωτικά όργανα του σώματος, με στόχο τη χαλάρωση και μέσω αυτής την επανάκτηση της φυσιολογικής ροής ενέργειας. Οι πιέσεις και μαλάξεις ασκούνται σε γυμνά πέλματα, με τη βοήθεια αιθέριων ελαίων, λαδιού ή ταλκ. Ιδιαίτερα αποτελεσματική, για τους πόνους της περιόδου, θεωρείται η τεχνική (την οποία μπορείτε να εφαρμόσετε και μόνες σας) των κυκλικών κινήσεων στην εσωτερική περιοχή της γάμπας ή στην πτέρνα, για διάστημα ως και ενός λεπτού. Mία ολοκληρωμένη συνεδρία διαρκεί 45΄ – 1 ώρα, ενώ για ολοκληρωμένα αποτελέσματα απαιτούνται 8 – 12 συνεδρίες.
Oστεοπαθητική
Σηκώνετε βαριά αντικείμενα; Αντιμετωπίζετε προβλήματα, με εξαρθρώσεις ; Δοκιμάστε οστεοπαθητική. Ο ειδικός βελτιώνει την κινητικότητα των σπονδύλων, χωρίς φάρμακα και μηχανήματα, με ειδικούς χειρισμούς και τεχνικές επιμήκυνσης. H πρώτη συνεδρία θεωρείται διαγνωστική και διαρκεί περίπου 1 ώρα, οι επόμενες μπορούν να είναι μισής ώρας. Απαιτούνται 3 – 4 επισκέψεις, για σημαντική ανακούφιση.

Οι τιμές μας είναι 10 euro την ώρα αν ήδη είστε πελάτης μας στην κομμωτική η στην περιποίηση ποδιών και χεριών

MENU
ΔΕΣ